Back to All Events

Bærekraft: Vanskelige valg i hverdagen - SIFO

  • Kulturhuset 6 Youngs gate Oslo, Oslo, 0181 Norway (map)

Hvor mye ansvar bør legges på den enkelte forbruker? SIFO inviterer til frokost og presenterer nye tall om miljøholdninger og forbruk.

Klima- og miljøtiltak griper direkte inn i folks hverdagsliv og får konsekvenser for tingene vi skaffer og hvordan vi bruker dem. I dette seminaret utforsker vi hvilke dilemmaer og valg både forbrukere og myndigheter står overfor når vi blir nødt til å legge om til en mer bærekraftig livsstil. Hvor mye av ansvaret bør legges på den enkelte forbruker? Kom og få innblikk i resultater fra pågående prosjekter knyttet til temaene miljøholdninger, reparasjon, spisevaner og julegaver.

Sted: Kulturhuset i Oslo, Youngsgt. 6, Boksen (2. etasje).

Åpent for alle!